onsdag 16 september 2009

Skogspromenad

Hoppas att ni alla har kunnat ta till vara de här underbara sensommardagarna som vi har haft. Det är bara lite drygt tre månade kvar till jul!

Vi tog en sväng till skogen igår eftermiddag. Det är fantastiskt att vi i alla fall har fått några så härligt, varma, soliga dagar, det får vi inte glömma bort när snön kommer yrandes!Sommar ljuset är borta och nu har naturen andra färger, vackra färger som snart försvinner.

Neo var med oss och plockade kottar åt "offa". Han är duktig med att traska tillsammans med oss i skogen. Det blir många steg han tar. Nästa gång sätter vi på honom en stegmätare så får vi se hu många steg det blir.Lite sommarfägring har vi allt kvar. Några blommor är det som har stått pall för Svaras "ogräsrensning" i Jennys rabatter.

2 kommentarer:

 1. Va mysigt med en skogspromenad!

  Nu ska vi iväg och träna agility, är ju bara en vecka kvar tills debuten (herregud)

  den 11:e okt sticker vi förmodligen ut på lydnadsplan igen för jakt på ett första pris till! (jag hoppas dom har rosetter den här gången också :P)

  Tjabo ska få träningstävla den 3 okt, ska bli spännande och se hur han är i en tävlings situation :)

  SvaraRadera
 2. Hej! Personligen älskar jag hösten, alla de fina färgerna är helt fantastiska!!!

  Här borta i tassamarkerna har vi det bra, om än lite (MYCKET) provisoriskt. Men nu har vi iaf tvättmaskin på gång, förhoppningsvis blir det även en inomhustoalett (mulltoa) innan vintern också.

  Jazza stortrivs här, är blank och rund och go´som en liten säl för tillfället...*rodnar...

  Ha det så gott allihop!!!!

  KRAM!!!!!!! Mimmi

  SvaraRadera