tisdag 12 juli 2011

Whiskey kullen

Det är ett riktigt busgäng, Whiskey kullen. De vill ut ur valphagen hela tiden, fast den är stor nog åt dem! Det ylas o skälls vid kompostgallret. Vilken fantastisk uppfinning det är för oss hundägare, kompostgaller till staket, till dörrstopp ja det går att ha till mycket. Självklart är de ute i trädgården flera gånger om dagen och springer runt, gräver, gör tunnlar i mina buskar, trampar ner blommor men jag kan ju inte vakta dem hela tiden och då blir det vilda protester. Det är tur att valpar sover mycket...passar på att fånga in dem då!Svara, mammas lilla barnflicka!

Hej mamma! Kommer det något ätbart ur din mun?

Jag hade min morfar här på besök. Jissa är hans favorithund, hon är hos honom på semester ibland. De brukar ta långa promenader och mormor steker pannkaka åt henne! Han tycker lite synd om Jissa, så många barn! Och han tycker hon är så mager, känner och klämmer varje gång han kommer. Så igår hade han köpt burkmat åt Jissa, mumma! Jissa slukade en halv burk och gick till valparna och spydde upp alltihop....Pupparna, Mamma har fixat mat!!!


Man blir trött av att springa fritt!

Hmmm, Meijas leksak!

Valparna älskar Felix! Han är så go med dem och ser till dem så ingen kommer bort när de är ute.

Kompisar

Stor o liten svans!
Atlas o lilla terroristen på upptäcktsfärd.

Hej lurventuss! Isa kollar av valparna.


Ja, visst är vi söta!
Men ni som ska ta hand om oss....träna mycket inkallning! Vi gillar att traska iväg på egna strövtåg. Nu börjar vi bli färdiga för nya äventyr hos er....

1 kommentar:

  1. Åhh...vad söta dom är!!

    Nej, nu måste jag ringa dig så jag får komma å gosa med dom lite:))

    SvaraRadera