tisdag 3 juli 2012

Trasig dator!

Japp, nu sitter jag här sent på kvällen framför TVn och uppdaterar bloggen. Det känns lite knasigt att titta upp på TVn istället för dataskärmen. Det är som så att min goa son skulle låna datorn för att Skypa lite och tappade den i golvet!!! Allt finns ju kvar i den men jag har ingen skärm att titta på. Så ni får ha lite överseende med kvalitén på bilderna.

Vi var iallafall i Borås jag, Jissa och Atlas, Svara fick självklart stanna hemma med sina barn. Det gick över förväntan, Jissa slog till med bästa veteran! Nu var hon ju själv i veteranklassen men än då. Hon blev även bästa tik sedan slog hon en championhane från Norge! Yes min gamla tant blev BIR! Domaren sa till mig i ringen She´s not a veteran she´s a Lady! Håller med. Men min Lady blev lite trött, snarkade så hundarna i tältet bredvid blev rädda för henne, hon sprang inte alls med mig i finalen...Men vi var där!

Någon som vill se valpbilder?

Här kommer de!

1 2 3 4 o 5 Japp alla kom med


Vad är det för något?

Hmm, kanske ska kolla lite närmare på den där grejen.
Nu har de börjat leka/bråka med varandra. Tänder har de oxå fått, vassa som bara den!

Lådan är borta från rummet och golvet är nu täckt med tidningar, de har fått en bur som de kan gå in och sova i. Nu har jag fotat med blixt men buren är täckt så det är mörkt där inne och självklart är den aldrig stängd!
1 kommentar:

  1. Grattis igen till fina Jissa!

    Oj vad stora valparna har blivit och jag har ju inte hunnit komma och hälsa på...dom är jättesöta!

    Grattis på din dag Jenny, hoppas du får en härlig dag.

    SvaraRadera