onsdag 9 januari 2013

2012

 
 
 
Nu är julen slut och vi väntar på ett nytt år. Ett nytt oskrivet blad som snabbt blir historia. Visst det är roligt att planera olika aktiviteter som man vill vara med på. Det är ju 352 dagar på ett år men ändå så krockar skaker och ting........suck så det är väl bara att försöka att välja det som är roligast.......kan bli kraftig besluts ångest...
 
Trazzeltazz Caol Ila of Nelson "Fenja"
 
 
 
 
Vi gjorde som förra året gav ett bidrag till UNICEF istället för att skicka julkort. 27 december blev Gnista och Isak 1 år. I present fick de en långis i skogen helt okej tyckte ulltussarna. Skaren var hård på gärdet, så de sprang och brottades som vanligt, men mej höll inte skaren för åhhh.... det var tungt....mycket tungt... att gå innan vi kom in i skogen. Tung efter allt för mycket julmat.......men det är såå gott. Jag håller med det som min käre bror sa "Det är inte det som man äter mellan jul och nyår som räknas. Utan det som man äter mellan nyår och jul"

Atlas blev BIM och Svensk Vinnare på Stockholms hundmässa. Jissa blev BIR veteran det var tre äldre damer som ställdes i veteranklassen. Det var förmodligen hennes sista utställning så hennes karriär avslutades på ett alldeles lysande sätt. Bella blev 3:a i unghundsklassen med Excellent.

 
Är det någon som är sugen på en liten schappevalp i sensommar/höst? Vi har planer på att para Isa 2013, håller hon sina löptider så kommer hon att löpa i maj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar