måndag 13 oktober 2014

Sommarsammanfattning!

Oj, det var längesedan vi skrev något här! En hel sommar har passerat och hösten är redan här.

Sota har varit sjuk, jag var riktigt bekymrad för henne ett tag och vi fick remiss till Blå Stjärnan i GBG. Nu är hon frisk och kry och det är fullt ös som vanligt på henne.

Vi har hunnit med en del utställningar och lite agilitytävlingar. En sväng upp till Sälen på rasspecial och en härlig tripp till Varberg som gick i hundens tecken. Och en Kennelträff!!! Vill tacka alla som kom och förgyllde denna helg! Speciellt ni goa som fixa och trixa med mat och fika. Nästa gång tar vi en heldag i skogen!

Hade tänkt att ta en kull på Sota men det visade sig att hon är en liten hagga och inte alls var med på noterna. Så tyvärr inga valpar där....och jag som ville ha en valp! Satsar på Svara och där tänker jag spara en valp till mig.

Får ju inte glömma! WDS!!! Så många Stabeijer! Atlas och Tia hade de bästa placeringarna, men alla 4 Trazzeltazzar var så vackra och även vi förare! Tack vare Bianca som hittade en snygg outfitt till oss. Jag o mina 4benta håriga vännerSvaras DM lopp, kolla bara fikat i sekretariatet innan hon gick i mål!

Sotas 2a pinne i hopp 2Inga kommentarer:

Skicka en kommentar