söndag 8 februari 2015

Grundlurad...........


Jag har blivit grundlurad, riktigt riktigt rejält grundlurad……det känns ju så där, nä det känns inget vidare.
Man känner en sådan fruktansvärd frustration som bygger upp en massa ånga på hjärnkontoret. Den ångan snurrar det runt bland hjärncellerna i raketfart för att tillslut pysa ut genom öronen. Fast jag försökte med självhypnos ”ta det lugnt andas in, ta djupa andetag, räkna till tio framlänges och baklänges” och när inte ens, fan helvetes djävla skit hjälper……..ja vad hjälper då?

Jo då släcker man sin förbannade GPS med kartor från stenåldern, som inte är uppdaterade och startar google maps i mobilen…….det tog ett x antal körningar genom samma tunnlar och över samma broar innan poletten ramlade ner. Bättre sent än aldrig heter det juh….och i Säckestad där jag bor åker man inte vilse. Byn består av femton hus lika många gatlampor, asfalt på vägen och en gul postlåda, så länge posten låter den hänga kvar. Fast jag bor inte i byn utan ett par kilometer utanför och där har vi grusväg, med många hål i, skrammel skrammel låter det av bilarna.

Förra helgen var Isa på dejt i Norge hos Sil. Han är inte bara snygg att se på, han är en öppen och trevlig norsk gutt med ett härligt temperament.  Så nu håller vi tummarna och kryssar fingrarna att det tog sig. Ett stort tack till Kåre och Birgit för all gästvänlighet till mig och Isa… och lille Loke som tycke att tanten hade ett konstigt namn.
Det här är Sil Lauke V D Korte Toren pappa till Isas blivande valpkull. En blond kille med glimten i ögat. Ett stort tack för att vi fick ha honom till Isas sista kull........nu är det bara att vänta å se å hålla tummar och tår att det går vägen!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar