lördag 21 september 2013

Hälsning från Mira, Messi & Pepper och ett vov från storebror Alex

Detta är pistolkullens storebror Alex, han berättar förtjust att han just smakat lite på husse o mattes schnitzel mmm det var gott, undra vad de ska ha till middag?
Alex
 
Mira är helt slut efter ljudträning!

Mira

Mira och Panzie

Om jag lägger huvudet lite på sne så kan ingen bli sur på mig!
 
Messi har skickat ett brev

Hej Mamma svara !

Här kommer en hälsning från Messi i Småland. Jag har ett underbart liv om jag räknar bort asfalten, vem har uppfunnit nåt sånt konstigt att gå på. Jag slår ner bromsen som består av hela rumpan o gör mig jätte tung.
Nån gång har jag tur att husse eller matte bär mig en liten stund, då passar jag på att tvätta öronen på dem som tack!

Ganska ofta lyckas de lura mig att gå på detta svarta även dansa kan jag. De tar med någon 2- bent med 4-benta kompisar till mig då glömmer jag mig.

Jätte god mat har dom, gillar allt de serverar. Lite snåla måste dom vara för maten tar slut på några sekunder. Kostcirkeln kan dom viss för ibland är det rivna morötter o gurka i.

Hicka får jag ofta efteråt, något tjafs om att jag äter för fort. Maten serveras inte alltid i skål utan den slängs ut på gräset eller göms i petflaska flaskan tjongar jag till hårt så åker den ut o vips är den uppäten.

På natten sover jag i en bur bredvid deras säng, går själv in när jag tycker det är läggedax. Blir jag nödig på ställer jag mig upp på bakbenen o drar i kompostgallret de har satt utanför. Då kan ingen sova mer ha ha

Farmor är såå mysig. Alltid god mat o väldigt leksen. Passar mig ibland o jag hänger alltid med dit vid något ärende eller bara titta in. Fattar bara inte vad hon ser hos sköldpaddan Caro, ingen fart i honom.

Alla behöver  en uppgift min är att charma. Lätt match. Knähund säger de att jag är vad har jag fått fågelhund ifrån? Skogen älskar jag att vara i o där är vi varje dag ofta flera gånger. Där finns allt. Små vatten pölar, stora vatten pölar, träd o buskar som matte o husse gömmer sig bakom. Då envisas de med att jag ska stå stilla o vänta medan de gömmer sig. Jag springer racer o letar upp dem. Med min nos går det lätt som en plätt. Godis får jag när jag hittat dom eller massor av kel o beröm.
Skogen har också stubbar o stenar som jag kan gå balansgång eller bara klättra på, konstigt det kommer nytt godis varje gång där.

Lill husse Tim o hans tjej Josefin är jätte roliga, bara massor av bus o mys. Tim tycker som jag att springa i stora sandhögar är superkul. Han har så långa fötter att han även klarar ner i hög fart det gör inte alltid jag utan det slutar i kullerbytta. Men upp igen.
Jag har massor av kompisar. Allt från gula stora isbjörnar, Berner senner nåt. till små ”designade råttor” Med många snabba roliga emellan.
Du skulle se Lakritz eng springer spaniel, så lik mig, låtsas att det är min pappa-förlåt!
Bonzo är hans coola flock vän en eng. setter.
Amigo o Sigge är två andra härliga kompisar fattar bara inte att de inte växer som jag gör.
Mitt namn är ju Messi så ja fotboll är en stor del av livet, det kan jag stå ut med.
Blir jag trött på någon match kan jag alltid krypa ihop på husses fötter o sova en stund.

Vi diskuterar vem som är flockledare ibland. Mitt morr hjälper inte till så att de fattar att det är jag som är det. Som tur är har de fattat att jag vill var med överallt.

Hoppas vi träffas nån gång.
Hälsa din flock!
Kram från Mig.

Ops, det gick fort ner!
Messi

Bonzo, Messi & Lakritz

Messi & Lakritz

Lite bilder från Pepper, hon har varit och träffat massa kamrater på Valpeshow i Drøbak.Pepper & Britt Pinderuds Delphi
 
Tittut!

Jag har gott om leksaker!

Äntligen har husse fått färdigt staketet! Nu fixar jag ett nytt hål till.....
Vov Pepper
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar