måndag 6 januari 2014

MyDog 2014 Wow vilka dagar!!!!

När man masar sig ur sängen tidigt på morgonen har man inte så mycket funderingar på vad dagen har att erbjuda. Det är mest massa komihåg, väska, vatten, nummerlappar, pass, koppel, HUNDAR....

Jag och Malin rullade iväg vid kvart i 6 på morgonen, lite lagom sega! Fram kom vi utan trassel och in på mässan där vi möte Bianca och Tia och en massa goa stabeijfolk. Ja, hur blev det? En makalös dag, Atlas BIR Sota BIM Tia 2a bästa tik!
I väntan på finalen så tog vi en promenad i omgivningarna hundarna kollade in Göteborg. Sota var väl inte jättelycklig över att vara tillbaka i stan, hon såg mest ut som en vissen tulpan! Sota mådde inte jättebra heller, när vi satt och fika så spydde hon kaskader över oss! Upp kom det diverse mindre roliga ting, totalt samlade jag i hop 4 lila och en grön aluminiumform för ischoklad. Lite nojig blev jag allt och vi rådfrågade vetrinären på mässan vad som var bäst att göra. Så Biancas otroligt fantastiska snälla man Simon köpte sparris och parafinolja till Sota - det blev hennes kvällsmat, då låg jag inte på plus hos henne. 
När vi kom tillbaka från promenaden så fick hundarna vila och ve o fasa, när jag plockade fram Atlas till finalen så haltade han!!!! Det slutade med att vi fick avstå finalen! Hemma hos Bianca blev vi bjudna på lyxmiddag!!! Sedan tog vi oss ner till källaren där de har riktigt varma goa lampor! Långt in mellan trampdynorna hittade jag lite torkad lera!!!

Upp tidigt och svenska rallyt genom skogen! Vi hade fullt sjå att hänga med i svängarna efter Biancas rallybil!
In på mässan och träffa alla goa hundar och deras ägare igen. Denna dag dök även Alex upp med husse och matte och Messi tog med sig sin husse och matte från Lagan. Till utställningen kom Emma med Cinco och Anna med Topo = Trazzeltazz Uppfödargrupp!!!!  Det är så fantastiskt av er att komma och bara heja på! Det är guld värt att få träffa er och era hundar!

Lördagens resultat: Atlas excellent ck, 3 bhk,  Sota excellent ck 2 btk, Topo excellent Cinco excellent ck BIM cacib, Tia excellent ck BIR cacib
I uppfödargruppen fick vi 1 HP!!! Tjohooo Finalringen väntar!
Där åkte vi ut lika fort som vi kom in, men det var en härlig hög med Stabeijer som traskade in där, vi har visat vår underbara ras och det är det viktigaste!
Tia fick inte heller någon grupp placering men det är bara en tidsfråga innan det kommer!

Nu till det roliga BILDER klara färdiga.....jo det är inte bara Trazzeltazzar på bilderna.AtlasTia

SotaTia

Carita från Ädelstenens Kennel med sin Trolla (Ädelstenens Fairy Dust)

Trolla

Bianca och Tia


Atlas BIR 

Trött Tia

Caroline som ställer Topo

Topo

Topo

Topo

Emma och Cinco
Cinco

Cinco

emma och Cinco

Jessica och Kraybells Blazer af Boken "Blazer"

Atlas

Atlas

Trolla

Trolla

Tia

Lova (Nadites Lova)

Ulrika och Lova

Tia

Tia

Nadites Saphira

Sota

Sota

Vallbyviks Tinúviel

Rögild´s Clarissa von Sikni


Final gr 7

Uppfödargrupp
Atlas BIR foto

Puss på dig gamla matte

Messi och Alex

Messi och Alex
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar